Van filmopnames in een studio, vrijstaande video in 3D Augmented Reality belevingen tot vrijgeknipte fotografie! Wij draaien onze hand er niet voor om! Onze greenscreen studio wordt volop ingezet voor creatieve ideeën van de MPA. Sinds een half jaar hebben we, dankzij NWP Pro Audio, een bijna vijf meter brede greenscreen in onze studio speciaal voor dit soort producties. Erg leuk dat we nóg meer én creatiever aan de slag kunnen. Hieronder een kleine greep uit ons werk uit de greenscreen studio!

Daarom stemmen

Onze liefde voor de green- en bluescreen video’s begon in 2018 toen we een concept mochten bedenken voor de lijsttrekkers van de Osse politieke partijen. In plaats van de ‘standaard’ video’s gingen wij creatief aan de slag voor de greenscreen. Tijdens dit project hebben we veel geleerd over de belichting, camera instellingen en videobewerking. En het resultaat mag er zijn, al zeggen we het zelf.

Augmented reality langs de Maas

Voor het Waterschap Aa en Maas mochten wij de pilot Maasverhalen draaien. Van concept, scripts, edit tot uitrol. Wij realiseerden een app die op verschillende punten in een fietsroute verhalen vertelt in een 3D Augmented Reality beleving. Dit deden we in samenwerking met Dutch Rose Media (AR app ByAR), Studio Rik van den Broek (3D animaties) en Jurgen Pigmans (historicus en acteur). Alle video’s in de AR beleving hebben we natuurlijk in onze eigen studio gemaakt!

Onze MPA presentators in de Klauw TV studio

Voor de Orde van de Klauw (duurzaamheidscampagne gemeente Oss) maken we regelmatig leuke video’s en verslagen op locatie. Buiten alle content en offline acties hebben we ook een TV-setting gemaakt in onze studio. Zo geven we weer een nieuwe draai aan de normale ‘standaard’ reporter video’s.

Praten met jezelf?

Voor een klant van het eerste uur  ontwikkelden we een promovideo in drie talen. Na een intensieve brainstorm met Frank Lemeer kwam het team op het volgende concept: “We luisteren het liefst naar onszelf!” Hiermee zijn we aan de slag gegaan en het resultaat mag er zijn! Traininggoeroe Frank Lemeer vertelt zijn werkwijze tegen zichzelf in deze creatieve promovideo.

En we zijn natuurlijk hartstikke sociaal!

Want ook op social media kun je leuke ‘trucjes’ uithalen met een greenscreen. En gezien videocontent het hoogste bereik heeft gingen we in onze studio aan de slag. Zo swipen we zelf door naar de volgende video en zijn wij niet bang om onszelf een dikke LIKE te geven 🙂

Heb jij ook een leuk idee of wil je je juist door ons laten verrassen? Bel of mail ons, of loop gewoon een keer binnen bij ons op de Kruisstraat 50 in Oss

info@mediapraktijkacademie.nl
0412639444