Dat Marijke Beens een harde werker is met oog voor detail, wisten wij allang. Van februari tot juli liep ze stage bij ons, richting Mediavormgeving / Audiovisueel. Naast het meewerken aan verschillende video opdrachten, heeft ze ook haar eigen videoproductie gemaakt. Een heuse thriller, genaamd ‘Droomvlucht’. Hiermee is ook haar creativiteit niet onopgemerkt gebleven. Met haar film won zij namelijk de Talent Award op haar school, ROC Technovium in Nijmegen. Reden voor ons om megatrots te zijn op onze oud-stagiaire!
Duidelijk doel
Marijke had al meteen een duidelijk voor ogen met haar film. “Toen we de opdracht van school kregen, waren we vrij in wat we maakten. Ik wilde meteen al voor een korte speelfilm gaan”, vertelt ze enthousiast. En wat voor één. Het werd een thriller met zombies, een killer clown en een student. Marijke: “Tijdens het filmen moest ik mijn verhaallijn een aantal keer aanpassen. Al met al was dat in de montage nog zo geregeld.”

 Benieuwd naar het resultaat? Bekijk haar video Droomvlucht.

Terechte winnaar
Marijke is door de jaren heen ontzettend gegroeid in haar vakgebied, oordeelde haar school. Een mooier compliment kan je niet krijgen, dachten wij zo. Tijdens haar stage hebben wij haar leren kennen als een stille kracht met een enorme inzet. En hier zal ze nog veel profijt van hebben tijdens haar volgende opleiding. Na de zomer start ze met een vervolgstudie aan de Dutch Filmers Academy in Hilversum. Heel veel succes, Marijke!