Alweer even geleden, maar daarom niet minder noemenswaardig! In november 2017 waren MPA stagiairs Kas, Nino en Eyup aanwezig op de KNHS Belofte selectiedag voor de paardensport. Met een goed sfeerverslag als eindresultaat. Goed werk, jongens!
Filmen, filmen, filmen
Ze hadden het er druk mee, onze MPA stagiairs.. De hele dag met de camera in de weer voor de beste shots en de mooiste plaatsjes. Wat er precies gefilmd moest worden, was vooraf niet gedefinieerd. Aan de jongens de taak om dat te bepalen. “Het was extra leuk, omdat we veel vrijheid kregen in wat we wilden filmen. Alles wat ons bruikbaar leek, namen we op. Voornamelijk beelden van dressuur. Zo hadden we na afloop in ieder geval genoeg materiaal om uit te kiezen”, vertelt cameraman Nino.
Razende reporter
Maar geen goed beeld van de selectiedag zonder te weten wat de aanwezigen er zelf van vonden. Eyup nam de taak van razende reporter op zich, terwijl Kas en Nino zorgden voor het camerawerk. Eyup: “Ik had nog geen ervaring met interviewen, maar heb vooraf wel even geoefend met de andere jongens. En dat ging goed.” Met leuke interviews als resultaat.
De uitdaging aangegaan 
De paardensport is niet per definitie een onderwerp waar onze stagiairs op voorhand veel mee hadden. Kas: “ik vind het altijd weer een leuke uitdaging op het einde iets moois te kunnen presenteren, ongeacht het onderwerp.” En dat is gelukt! Weer terug op kantoor heeft Kas alle beelden gemonteerd, met hier en daar wat handige tips van rot in het vak Ad Mulders. Van alle beelden werd een mooi sfeerverslag gemaakt in de vorm van videoregistratie als samenvatting van de dag. Bekijk de video hieronder.