We brengen de studenten van de MPA in beeld in een aantal vlogs. Melvin van Gemert werkte in 2017 bij ons aan zijn afstudeeronderzoek om zo zijn diploma Small Business & Retail Management aan de HAN in Nijmegen te halen.

In zijn afstudeeronderzoek richtte Melvin zich richten op de positionering van Sprangers Communicatie. Waar staat het communicatiebureau in de markt? En hoe houdt Sprangers zich staande in de continu veranderende communicatiewereld? “Om hierop antwoord te kunnen geven, bracht ik de identiteit van het bedrijf in kaart en interviewde ik eigenaar Frenk om een totaalbeeld te krijgen. Vervolgens verdiepte ik me verder in het bureau en haar doelgroepen. Ook nam ik interviews af met een aantal concurrenten én klanten”, laat hij weten.

Na zijn afstuderen bracht hem dat een mooie baan. Na een aantal jaren werkervaring, begon het ondernemersbloed te borrelen. Inmiddels is hij twee jaar zelfstandig ondernemer met een studiebegeleidingsbureau. Samen met twee andere medewerkers geeft hij dagelijks bijles aan studenten, van VMBO tot universitaire masters. Melvin: “Dit maakt elke dag anders en interessant!”

Meer weten of zijn ervaringen tijdens zijn afstudeerperiode of hoe zijn huidige werkdagen eruitzien? Bekijk de video: