Van elk halfjaar een enthousiaste groep studenten over de vloer naar totaal geen reuring in het pand. Vorig jaar kwam alles tot stilstand! Een bijzondere tijd en een onwerkelijke periode voor iedereen. Ook voor onze oud-stagiairs en kersvers afgestudeerde young professionals. Waar zijn zij nu mee bezig? Aan het studeren of aan het werk? Hoe kijken ze terug op hun stageperiode bij ons en waar halen ze in deze periode hun inspiratie uit?

Deze vragen stelden we ook aan Jasper. Hij was in 2018 als tweedejaars student Mediavormgeving aan het Technovium in Nijmegen en liep zijn eerste stage bij ons. Deze aanpakker heeft al zijn talenten laten zien bij de videoproducties die hij heeft gemaakt. Ook heeft Jasper veel geleerd op het gebied van samenwerken, concepten bedenken en een goede planning maken. In onderstaande video vertelt het er zelf over:

Deze kennis gebruikt hij nog dagelijks. Zelfs nu hij in zijn laatste studiejaar zit en stage loopt bij de lokale omroep DTV. Jasper: “Hier hoop ik te ontdekken wat wel en wat niet bij mij past. Zo kan ik een goede keuze maken voor een passende vervolgopleiding. Het is even zoeken wat het beste matcht, maar de kans is groot dat het een audiovisuele studie wordt!”