Onlangs hadden we het social media team van Bouwbedrijf Berghege op bezoek om deel te nemen aan een inspiratiesessie over de laatste trends op het gebied van Facebook en Instagram. Uiteraard kregen zij heel wat tips mee. De middag werd afgesloten met een leuk element, namelijk een fotosessie in onze green screen room.

Dit was voor het team van Berghege een verrassing: \onder enig idee wat ze moesten doen of konden verwachten zorgde Robin dat iedereen een zitplekje kreeg op de tafel, voor het green screen. Daarna was het lachen, gieren en brullen omdat het team niet wist waar ze naar moesten of mochten kijken. Vervolgens knipte Lisa wat shots met de camera om vervolgens met de beeldbewerking aan de slag te gaan.

Het resultaat mag er zijn: een foto van het team op een metalen balk. Geïnspireerd op de beroemde foto ‘Lunch Atop a Skyskraper’ maar toch anders… “De kleurbewerking was een uitdaging, omdat je te maken hebt met verschillende schaduwen, maar uiteindelijk is het goed gelukt ”, zegt Lisa trots.