Het MPA team bestaat deze stageperiode niet uit één, niet twee, maar uit zelfs drie crew members. Vorige week startte copywriter Thomas en cameraman/editor Thijs. Vincent voegde zich begin deze week bij hen en maakt het team compleet. Welkom Vincent!

Vormgever Vincent
Met zijn 24 jaar is Vincent de oudste van het stel. Hij studeert Art, Communication & Design aan Fontys Hogeschool in Tilburg en is net begonnen aan zijn laatste jaar. Eén van zijn docenten raadde hem een stage bij de MPA aan. Dat zag Vincent wel zitten. Wat hij hier hoopt te leren? “Ik wil mezelf verder ontwikkelen als vormgever. Daarnaast lijkt het me leuk om meer te leren over camerawerk en animeren”, vertelt hij enthousiast. En in zijn vrije tijd zit Vincent ook niet bepaald stil. Hij is liefhebben van speciaalbier en Maar om in shape te blijven, moet er natuurlijk ook gesport worden! Verder kijkt hij graag films. Past prima bij MPA’ers Thomas en Thijs dus!

Aan de slag!
Met deze creatieve aanpakkers maken we er een mooi stageseizoen van. Zij gaan aan de slag met interessante producties en campagnes. Met veel eigen inbreng, maar natuurlijk onder begeleiding van experts.