Dromen. Iets wat afstudeerder Jalil (22) vaak doet. Over nieuwe plannen, ideeën, oplossingen en… de toekomst. Die ziet hij erg rooskleurig in! De afgelopen maanden heeft hij zich vastgebeten in de scriptie om zijn studie mee af te ronden. Daarna ligt de wereld aan zijn voeten…

Toekomstperspectief
De ICT & Media Design student is een goede conceptdenker, heeft altijd zijn woordje klaar en zijn plannen voor de toekomst uitgestippeld. Deze week legt hij de laatste hand aan zijn scriptie over zinvolle communicatie met jongeren.

Als hij zijn diploma gehaald heeft is hij van plan om lekker aan de slag te gaan in het werkveld. Het liefste als strateeg, met het nodige uitvoerende werk. Maar Jalil denkt groter… Hij legt de focus nu op ons kikkerlandje, maar wie weet zien we hem nog wel op de wereldmarkt. “Ik zou best willen verhuizen voor een baan, zowel binnen Nederland of daarbuiten. Misschien komt het door mijn Aziatische roots, dat dit continent mijn aandacht trekt. Hier vinden veel creatieve nieuwe dingen plaats”, zegt hij enthousiast. De quote ‘dream, believe and achieve’ is dan ook op zijn lijf geschreven! Wie weet wat de toekomst Jalil gaat brengen, hij is in ieder geval een hele goede toevoeging in de creatieve sector!