Als je naar het levensmotto van Lisa vraagt, krijg je een uitgebreid filosofisch verhaal… Waar het in het kort op neer komt is dat ze de toekomst als iets voor later ziet. Terwijl het eigenlijk iets is waar je nu al mee bezig kunt zijn. Kortom, een verhaal over wat je later wilt doen, worden, bereiken en nog veel meer!

De ArtCoDe-studente geeft aan dat we tegenwoordig veel te veel bezig zijn met de toekomst. Zo zegt Lisa: ‘’Je leeft toch vandaag, niet morgen of over een paar jaar?’’ Ze is van mening dat je veel meer kunt genieten, als je in het ‘nu’ leeft. Daarentegen moet je soms wel verder kijken dan je eigen neus lang is! Vanzelfsprekend is ze bezig met plannen maken, maar niet te ver weg. Neem als voorbeeld haar aankomend afstuderen.

Klaar voor de toekomst
Vorige week is Lisa’s stageperiode afgelopen. Ze heeft veel kunnen leren over allerlei uiteenlopende onderwerpen. ‘’Social media accounts bijhouden, scripts schrijven, draaiboeken maken, campagnebeelden ontwerpen en bij videoproducties regie voeren en zelf beelden schieten vond ik allemaal erg interessant’’, zegt ze enthousiast. Door al deze nieuwe kennis en ervaringen weet ze nog niet precies wat haar toekomstperspectief gaat worden. Gelukkig mag ze hier nog even over nadenken tijdens de afstudeerperiode die volgt. Uiteraard blijven wij Lisa volgen en wensen haar veel succes met haar verdere carrière.