Het nieuwe stageseizoen is weer voor geopend verklaard! Dit betekent voor de MPA maar liefst twee nieuwe stagiairs: Thomas en Thijs. Ze zijn er pas net en snel aan de slag gegaan met leuke en interessante projecten. Met veel toewijding, creativiteit en hard werken gaan ze er iets moois van maken. Welkom heren!

Natuurlijk kan een voorstelrondje niet uitblijven. Daarom hieronder een uitgebreide introductie over onze kersverse MPA’ers.

Thomas

Hij is dan wel klein van stuk, maar heeft een groot inlevingsvermogen. De 20-jarige Thomas volgt de opleiding Mediaredactiemedewerker aan het Rijn IJssel in Arnhem. Wat hij er zoal leert? “Vooral goed schrijven, op journalistiek vlak. En dat gaat al aardig goed!”, zegt Thomas enthousiast. Hij bijt zich graag vast in het onderwerp waarover hij schrijft. Wil weten van de hoed en de rand voordat hij in de pen klimt. En dan schrijven maar! In zijn vrije tijd zit Thomas niet bepaald stil. Zo beoefent hij Mixed Martial Arts (een combinatie van vechtsporten), mag graag een potje gamen én drumt erop los. “Maar ik mag ook graag een goede film kijken hoor”, vult Thomas aan.

Thijs

Gefascineerd door camerawerk en geboren voor de mediawereld, dat is Thijs. Hij is 19 jaar en student Mediavormgeving op het Technovium in Nijmegen. Met een specialisatie in AV. “Ik wilde mijn passie voor camera- en editwerk eens in praktijk gaan brengen. Met deze stage bij de MPA komt dat wel goed!”, zei Thijs nadat hij Ad’s cameracollectie zag. Hij omschrijft zich als een relaxed persoon en houdt van fotografie. En natuurlijk de camera. Komt mooi uit met zijn opleiding.

De mannen kijken uit naar een leuke én leerzame stage bij de MPA!