Frank Lemeer legde de opdracht bij ons neer om voor zijn bedrijf LEMEERconnected een videopitch te maken. Oja, en dat in meerdere talen… Yes we can!
Lemeer zet mensen in hun kracht. “Ik laat nieuwe verbindingen ontstaan, coach individueel gedrag en werk naar een synergetisch teamgedrag”, vertelde Frank in het kennismakingsgesprek. Dat dus!

MPA’er Iris: “Het was even zoeken hoe we het verhaal van Frank konden vangen en verwerken in een script. Heel fijn dat we hiervoor meerdere keren bij elkaar zijn gekomen om onze ideeën op elkaar af te stemmen.” Benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe ging? Bekijk de vlog.

Uitgaande van de persoonlijke touch, zijn werkveld en huisstijl, werd er een videoconcept uitgewerkt. Frank was enthousiast en al snel stond hij voor ons greenscreen zijn verhaal te doen. “We hebben hem van de zijkant opgenomen, precies zoals de beelden op zijn website. In de montage hebben we ervoor gekozen om zijn zijprofielen tegenover elkaar te spiegelen, en zijn woorden te benadrukken met tekstelementen. Hiermee suggereren we een gesprek, iets wat naadloos aansluit bij Frank’s visie om mensen weer met elkaar in contact te laten komen zodat men weer luistert naar elkaar”, zegt Iris.

Omdat Frank in meerdere landen werkzaam is, was het de wens van Frank om de video’s ook in het Duits en Frans op te nemen. Hiermee heeft het MPA team een serie van drie video’s opgeleverd.
Bekijk het eindresultaat op ons YouTube kanaal.